VESELJE SAMOOZDRAVLJENJA je sad globokega procesa, ki s sabo prinese številne darove. Je vrhunec globokega procesa, ki nam prinese razumevanje zavestnega ustvarjanja zdravja na umski, čustveni, telesni – in s tem duhovni ravni. Izjemno razširi našo zavest, prinese razumevanje tega, kdo v resnici smo in neprecenljivo izboljša naš odnos s Sabo. Rezultat tega je, da ozdravimo.

Povedano še drugače, zdravje je najpomembnejše. Če zdravja ni, potem človek ne more uživati niti v drugih stvareh, ki jih ponuja življenje. In ko ozdravimo samega sebe, nismo le v globokem stiku s seboj, pač pa imamo neomajno vero vase na vseh področjih življenja. 

Samozdravljenje na začetku lahko spremljajo strah, obup, pesimizem ali dvom v lastno sposobnost samoozdravljenja, kar je razumljivo in normalno, saj se v tistih trenutkih iz oči v oči srečamo s starimi prepričanji, za katere je čas, da jih nadomestimo z novimi, ki nas dejansko zbližajo s Sabo in ozdravijo. 45-dnevni program Veselje samoozdravljenja bo v teh začetnih trenutkih zato še posebej nežno vodstvo, obenem pa dovolj enostaven in razumljiv pristop, da bo razblinil popačene predstave o vaši lastni sposobnosti ustvariti želeno telesno stanje in počutje.

V zgornjih dveh videih, ki sta posnetka prenosov v živo, ki sem ju imela na Facebooku 9. in 23. januarja 2019, boste našli informacije o ključnih spremembah, ki se običajno zgodijo med procesom samoozdravljenja, nekaj mojih osebnih izkušenj samoozdravljenja, odgovore na številna vaša vprašanja ter kratek opis 45-dnevnega online programa Veselje samoozdravljenja, s katerim začnemo v sredo 13. februarja 2019.

 

KOMU JE PROGRAM NAMENJEN? Program Veselje samoozdravljenja uči, kako ozdraviti samega sebe izključno z močjo svojih misli. Torej je osredotočen na temelj zavestnega ustvarjanja. Namenjen je vsem, ki si želite odpraviti katerokoli telesno težavo ali neravnovesje. Če ne veste, ali vam lahko ta program pomaga uresničiti neko specifično željo, me kontaktirajte na info@ashvata.si ali pokličite po Vibru na tel. št. 030 41 99 11. Ker živim v Kanadi, lahko na vaš klic odgovorim le po Vibru (https://www.viber.com/download/)

 

PROGRAM

Potekal bo od 13. februarja 2019 do 29. marca 2019.

Imeli bomo 4 skupinska online srečanja (na Skypu ali drugi platformi, odvisno od števila udeležencev). In sicer:

  • 13. februrarja 2019 ob 20h – uvodno srečanje
  • 27. februraja 2019 ob 20h
  • 13. marca 2019 ob 20h
  • 27. ali 29. marca 2019 ob 20h – zaključno srečanje

Skupinska online srečanja bodo namenjena deljenju izkušenj in odgovorom na vaša vprašanja, ki bodo prinesli dodatno jasnost.

Ali morate biti nujno prisotni na skupinskih srečanjih? Idealno je, če ste prisotni, vendar bodo na voljo posnetki, tako da jih boste lahko znova poslušali. Še ne vem, ali bodo v video obliki, vendar v audio obliki zagotovo.

V teh 45 dneh bom imela z vsakim od vas 5 osebnih treningov zavestnega ustvarjanja na Skypu. Vsak trening bo posnet, tako da boste dobili audio posnetke vsakega treninga, ki bodo z vami ostali za vedno.

Individualni trening poteka v obliki pogovora ali intuitivnega svetovanja, med katerim vam ponudim različne vaje glede na to, kar začutim, da bi vam koristilo razumeti-čutiti to, kar vam želim predati. Bistvo je, da občutite obnašanje energije v svojem telesu in razumete dopuščanje želenega in moč svojih misli skozi občutke, ne le teoretično. Vsako srečanje oz. trening traja 90 minut in se snema, kot sem že omenila, tako da lahko vse še enkrat poslušate nazaj.

Za oseben pristop sem se odločila zato, ker je neko določeno telesno stanje pogosto povezano z neko življenjsko situacijo, individualni treningi pa v procesu samozdravljenja omogočajo zasebno, udobno in prijetno okolje.

 

CENA:  180 eur za zgodnje prijave do 31. januarja 2019, 225 eur za pozne prijave od 1. do 13. februrja 2019. Cena vključuje 4 skupinska online srečanja v vrednosti 80 eur (4 x 20 eur) in 5 individualnih treningov zavestnega ustvarjanja v vrednosti 225 eur (5 x 45 eur). Cena vključuje tudi audio posnetke skupinskih srečanj in individualnih treningov.

Prijavo pošljite na info@ashvata.si

Prijava je uspešno dokončana po poravnanem predračunu, ki ga boste prejeli po e-pošti.

 

OPOMBA: Pred začetkom programa si priskrbite poseben zvezek, lahko je še posebej estetično lep, v katerega boste zapisovali in delali vaje v pisni obliki, zapisovali kakršnekoli navdihujoče misli, citate, skratka kamor boste beležili svoje vibracijske premike. Ostalo gradivo priskrbi Ašvata.

 

Več informacij v zgornjem videu in na info@ashvata.si

 

Izjava o omejitvi odgovornosti

45-dnevni program Veselje samoozdravljenja je zavesten pristop k samoozdravljenju in ni nadomestilo za uradni zdravniški nasvet.

Deli na:
Facebooktwitterlinkedinmail

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Why ask?