kids-on-dock2V zakulisju življenja se vedno, vsak trenutek dogaja nekaj izjemnega. Vsak trenutek v svoje življenje privlačite popolne ljudi, ki vam pomagajo postati oseba, katera želite biti. Vsak trenutek privlačite ravno tiste ljudi, ki imajo za vas točno tisti košček sestavljanke življenja, ki ga iščete.

Nihče se ne pojavi v vašem življenju zato, da bi vas prizadel. To je sprva morda težko sprejeti, vendar je s širšega zornega kota res. Ko se tega zaveste in to občutite v srcu, tudi na osebo, skozi katero vas Vesolje trenutno najbolj spodbuja k rasti, začnete gledati tako, da koristite sebi, njej in vsem ljudem okoli vas.

Takšen pogled na to osebo je prijeten, ljubeč in razumevajoč. To je vaš Izvorni pogled, pogled Najlepšega dela vas, ki ruši vse nepotrebne stene med ljudmi in jih zbližuje v zavedanju moči ljubezni in enosti.

Vsaka oseba, ki vam nekako pride na pot, pa ne pride le zato, da bi vam pomagala rasti. Pride tudi zato, ker globoko v sebi hoče ali želi, da ji VI pomagate rasti: ker globoko v sebi, od koder deluje kot izraz neskončne, ljubeče, Vesoljne inteligence, čuti in ve, da ste prav vi tisti, ki imate zanjo ali zanj košček sestavljanke življenja, ki ga išče.

To je velika stvar. Je Veličastnost, ki se izraža skozi vsakega od nas in je vredna vsega spoštovanja, ki ga premorete.

Vsak posameznik v vašem življenju je zato vreden najvišjega spoštovanja. Je del vas, … je vi, ki se spodbuja k rasti.

Vsak posameznik v vašem življenju je vaš zaveznik. Spoznajte to, začutite to in blagodejno boste vplivali na vse ljudi, ki vam pridejo naproti. Hkrati pa boste v svoje življenje spustili vse, kar že dolgo čaka pred vašimi vrati.

Sprostite se v odnosih. Obstajajo zato, da vam pomagajo ciljati visoko in uresničevati velike stvari, za katere ste se rodili; da vas spomnijo, kako razmišljati na véliko in s tem ustvarjati na véliko; da vas spomnijo, da na koncu šteje le eno – da se ne zatikate ob malenkosti, temveč si drznite živeti z vsem srcem!

Deli na:
Facebooktwitterlinkedinmail

No Comment

Comments are closed.