children-playing-2Navdušenje je pomembnejše od afirmacij in vizualizacije.

Ali otroci uporabljajo afirmacije in vizualizacijo? Da. Toda na povsem drugačen način kot odrasli, ki bi radi na vsak način prišli do želenega.

Otroci se naravno vživijo v to, kar si želijo, ker jih želeno tako navdušuje, in s tem se ukvarjajo toliko časa, dokler jih pač navdušuje. Nato ponavadi zaspijo ali se začnejo ukvarjati s čim drugim. V nič se ne silijo. Siljenja jih naučijo odrasli … Otroci naravno sledijo toku navdušujočih stvari. Tako čudoviti učitelji so. 

Ko uporaba afirmacij in vizualizacije, ali katerekoli druge tehnike, ni prijetna ali zabavna, ko postane delo, namesto da bi bila užitek, človek torej skuša na silo ustvariti želeno …

Siljenje samega sebe v karkoli ustvarja notranjo napetost ali upor, s katerim upočasnimo prihod želenega. Zakaj bi se torej silili v stvari? Nekateri pravijo: “Včasih je treba malce poriniti.” Se strinjam. Vendar v svetu, kjer je vse energija, uresničitev želenega pospešimo tako, da “damo nogo dol s plina.”

V navdušenje ali prijetno počutje se ne moremo prisiliti.

Preprosto zgodi se, ko si dovolimo iti s tokom prijetnih stvari.

Ljudje pravijo: “Tako se trudim in trudim z afirmacijami in vizualizacijo, pa se nič ne zgodi.” Kot bi govorili: “Tako se trudim igrati in igrati, pa se ne zabavam.” LOL Potem se ne silite v igro… Na prvo mesto postavite svoje prijetno počutje in uporabljajte tiste tehnike (berite ‘igrice’), ki ob mislih na želeno v vas zbujajo prijetne občutke. To zadostuje…

Učite se od otrok, malih in velikih. Najuspešnejši, najsrečnejši, najbogatejši ljudje v mojem življenju so največji otroci, kar jih poznam. Srečkoti Turboviči mojega življenja! Biti kot otrok zadostuje…”

Deli na:
Facebooktwitterlinkedinmail

No Comment

Comments are closed.