Neka gospa mi je zaskrbljeno zaupala: “Nataša, pravijo mi, da imam zablokirane čakre in da nisem prizemljena …” Tole je moj odgovor še v pisni obliki. (Iz zgornjega videa je povzeto le bistvo.)

Povedano ji je bilo, da zato, ker ima “zablokirane čakre” in ni “prizemljena”, ne more ozdraviti tesnobe, pa bi samo rada rekla to, da, če imate kakršno koli znanje o čakrah ali ne, sploh ni pomembno – ker lahko greste mimo tega. Resnično sploh ni pomembno imeti znanja o čakrah, čeprav so zelo luštne. So vedno bolj razširjeno znanje na tem svetu. Greste lahko mimo čaker, direktno k Izvornemu pogledu in se sami uskladite z njim. In ko se notranje uskladite, ste pretočni. Torej je usklajenost z Izvornim pogledom pretočnost. In to je vse, kar potrebujete. Zdaj pa, “catch” je v tem, da morate vedeti, kaj to pomeni. In sicer, usklajenost z Izvornim pogledom je: 1. prijetna, zelo prijetna, 2. lahkotna, 3. zabavna, 4. topla, 5. ljubeča, 6. razumevajoča … Skratka, opišete jo lahko s katerimi koli pozitivnimi lastnostmi, ki se jih spomnite. Ko je vaš osebni pogled usklajen z vašim Izvornim, se počutite fantastično. Če ne fantastično, se počutite prijetno. Prav zato spodbujam ljudi k temu, da se zavedajo svojih čustev; ker, če so vaša čustva neprijetna, to pomeni, da vaše misli niso usklajene z vašim Izvornim pogledom. Kajne?

Na primer, ne glede na to, kako se ta hip počutite v svojem fizičnem telesu, je lahko vaše razpoloženje še vedno lahko zelo dobro – in to vedenje naredi vso razliko. Tako da, naj vas ne skrbi, če vam drugi pravijo, da imate zablokirane čakre, gor dol, levo desno, ali pa, da niste dovolj prizemljeni. Sploh ni pomembno. Kajti, če vas nekdo kar naprej opozarja na to, se pravzaprav niti ne zaveda svoje lastne moči misli oz. svojega lastnega vpliva, ki ga ima na vaše misli. Vi pa se v tistem hipu ne zavedate, da dovolite neki drugi osebi, da vam narekuje vaše energijsko stanje.

Ne zatikajte se za to, kar vam drugi pravijo o vaši energiji, ker je najpomembnejše, kaj si VI mislite o svoji lastni energiji. Ne stremite k temu, da bo vaša energija “tipi topi” takrat, ko bo nekdo drug rekel, da je “tipi topi”, temveč glejte, da boste sami znali prepoznati svojo energijo kot usklajeno s tem, kar v resnici ste. In ko pravim “s tem, kar v resnici ste,” mislim dobesedno. Dobesedno. Ne glede na to, kaj drugi pravijo, vi ste to, kar ste, in ni se vam treba prilagajati nekemu tujemu okvirju in definicijam, da bi bili srečni in samim sebi všeč … sploh pa drugim. Torej, imejte naslednje v mislih: ko je vaš osebni pogled usklajen z vašim Izvornim, ste pretočni. To ljudje lahko čutijo, predvsem pa to lahko čutite vi.

Pretočnost je prizemljenost. Dobro počutje je prizemljenost. Prijetno počutje je prizemljenost. Ha, naravna zadetost … NI večje prizemljenosti!

Deli na:
Facebooktwitterlinkedinmail

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Why ask?