“Ful mi je zanimivo, ker se mi zdi, da sem ‘spucala’ ogromno vzorcev. Po drugi strani pa se mi zdi prav neverjetno, da je možno to očistiti hitro. Bila sem prepričana, da se nam določene stvari zgodijo v življenju zato, da začnemo malce razmišljati o sebi … da rabiš DOSTI izkušenj, da prideš do tega, da to izkoreniniš. Zdaj pa se mi zdi malo neumno to … Zakaj bi rabil dosti časa, da sčistiš vibracijo?
Jasno čutim spremembo in pomirjenost. Skrbelo me je, kako bom spremenila svoje misli, ker sem gledala film The Secret pa vse te stvari, da bi obrnila misli v pozitivne, ker so bile ful negativne… Preveč sem se obremenjevala s tem, da moram nujno spremeniti misel. Nisem pa razmišljala o tem, kako … Samo na silo sem jo hotela spremeniti … in ni šlo. Zdaj pa je ful boljše. Joj, hvala ti. Ful je vse drugače. Kot bi bila razsvetljena. Kar malo mi je čudno, ker ne morem dojeti te razlike. Malo mi je šok, ampak dober šok, kvaliteten. Vau, ful dobra vaja. Tako močno je, da sploh ne znam tega opisati. Čutila sem: “Moraš iti globlje. Moraš nekaj narediti,” nisem pa vedela, kaj. Videi o tej tematiki niso bili dovolj, ker sem vse to že prej poslušala in vse to v bistvu že vedela, ampak nisem vedela, kako se poslužit tega, da to izčistim. Ful ti hvala, res.”

Dan kasneje: “Moja vibracija se je res neverjetno spremenila, če gledam da sem v enem tednu naredila toliko, kot v celih dveh letih ne…” – Iva

 

 

“Še vedno ti sledim in velikokrat mi prideš na misel ne glede na čas in dogajanje. Pustila si nek poseben pečat ko sem te spoznala in ogromno si mi dala. In danes čutim, da ti moram to povedati. Res sem ti hvaležna in dobro, zelo dobro mi gre, tudi zavoljo tebe. Uživaj v sreči, ki tebi pomeni največ.”

– Danaja

 

“Pozdravljena, draga moja. Sem se odločila, da ti napišem nekaj dejstev, ki so se zgodila odkar sva začeli z delavnico dopuščanja in najinimi treningi zavestnega ustvarjanja. Po skoraj 4 letih antidepresivov v visokih odmerkih, po 4 letih žalosti, bolečin in hudih srčnih bolečinah, po 4 letih trpljenja in iskanja rešitev novih poteh ……danes…….. brez tablet, brez brezupnega iskanja …danes samo še dopuščanje in sprejemanje sebe brez obsojanja …rada se imam točno takšna, kot sem….v 9 tednih 22ur kondicijskega treninga..osvojila 2malo višja hriba ….-5kg od120.5…..začela delat in ja še vedno ostajam pri svoji odločitvi…letim in letim iz dneva v dan višje in višje….Hvala ti, Nataša, ker si verjela vame, ko sama še nisem znala.”

Bernarda Grobin

“Moje mnenje je, da je trening miselne preobrazbe namenjen prav vsakemu, ne glede na izobrazbo, veroizpoved ali karkoli drugega. Pogoj, da stopiš na to pot je samo, da si iz srca želiš soočenje s samim seboj in verjemite mi zadeva je zelo navdihujoča. Ozreti se v globino svojega življenja, odnosov, ki jih imamo z drugimi in ponavljajočih se situacij in spremeniti prepričanja, ki so se tako globoko vgreznila v nas, je nadvse osvobajojoče. Nataša te, če le dovoliš in zaupaš v življenje, nežno in ljubeče prime za roko ter te popelje skozi proces preobrazbe. Enkratno je spoznanje, da vse to, po čemer si ves čas najbolj hrepenel, že ves čas imaš. Le tiho in potrpežljivo je čakalo, da ga najdeš, objameš in rečeš: ‘Življenje je ena sama Ljubezen. Le ti in samo ti se odločiš za njo. Ni ga človeka, ni situacije ali okoliščin, ki bi ti to lahko preprečile.’ Zato vam vsem, ki sedaj to berete, iz srca želim, da se osvobodite in zadihate s polnimi pljuči. S hvaležnostjo,”
– Nadja

 

“Ljuba Nataša, uresničujejo se mi tvoje obljube. HVALA TI.”

– M.K.

 

“Čisto kratko sporočilce, ker danes zelo mislim nate. V Slo je namreč zahvalna nedelja. In res sem tako zelo hvaležna, da sem te spoznala, da si bila moja trenerka zavestnega ustvarjanja, da si mi pokazala kako vstati, ko padem, da si mi pokazala kako sploh ne pasti. Življenje je spet čudovito. Hvala ker si!”

– K.L.

 

“Ful si mi pomagala. Skoraj vedno ko sva se slišali, sem bila slabe volje, ampak ti si s svojimi pozitivnimi vibracijami spremenila tudi moje in je dan postal še lepši. Zelo sem vesela, da sem te spoznala in si s tem dovolila gledati drugače in se učiti. Res se mi dogajajo zelene stvari in prav lep občutek je to. Hvala ti, želim ti vse naj naj in še naprej polno uspeha.”

– Bojana, Koper

 

“Tvoj trening je zelo pripomogel k uresničevanju mojih ciljev in res sem ti hvaležna, da si mi pomagala skozi moje strahove ter da si znam zdaj tudi sama pomagati. Želim ti obilo uspehov, saj resnično odlično opravljaš svoje delo! Pozdrav,”

– Iva Milenkovič

 

“Nataša, s svojim pristopom jasno in toplo besedo si že ob prvem stiku pregnala dvome in strah, ki so se pasli po meni. Ob vsakem slišanju, so se mi cilji in pot do njih prikazali popolnoma jasni in tudi povsem dosegljivi. Zavestno ustvarjanje je res “zakon”, ki ga lahko uporabiš na vseh področjih življenja. Hvala ti…”

– Matjaž Mrak

 

“Nataša, za vse sem ti resnično zelo hvaležna in ne mine dan, da se ne bi spomnila tudi nate. Hvala ti.”

– Majda Š.

 

“Na trening osebnega ozaveščanja sem se prijavila na pobudo prijateljice Biserke in vedno ji bom hvaležna, da sem imela priliko spoznati Natašo. Trening, ki sva ga imeli mi je izredno koristil. V sebi sem našla stvari, ki sem jih že ves čas nosila s sabo, pa jih nisem znala uporabiti sebi in drugim v korist. Trening je kratek, vendar deluje na dolgi rok. Zaradi vsebine in načina, kot ga ponuja Nataša, vidimo sonce v ljudeh in smo sonce za ljudi. S spoštovanjem,”

– Marija

 

“Uporabno znanje, nova energija, višja zavest in nov pogled na življenje in svet. Neverjetno kolikšno moč imamo v sebi. Neverjetno pozitivne izkušnje so začele pritekati v moje življenje kmalu po zaključku Treninga zavestnega ustvarjanja. Že po drugem tednu sem premagal nespečnost, ki me je mučila več let. Neprecenljivo. In vem, da je to šele začetek. Priporočam vsakomur.”

– Tadej Oblak, voznik tovornjaka v mednarodnem transportu

 

“Vedno znova se vračam k svojemu najlepšemu delu sebe. Moj izvor je vedno tu, meni na razpolago. Ko ga vprašam, mi odgovori in ko ga prosim, mi pokaže pot. Ljubim ta tihi glas, ki šepeta, ljubim te oči, ki vidijo, kar želim. Ljubim svoj najlepši del, ki je vedno z menoj in ki vedno prinaša le najboljše. Ljubim se, ker to sem jaz. Hvala ti Nataša, da si mi pokazala pot do te sreče, ki ima neprecenljivo vrednost, kot tvoja vedrina in radost, ki si ju ob tem delila z menoj. Hvala ti za to izkušnjo, ki mi spreminja življenje.”

– Š.M.

 

“Ko sem se odločil za program zavestnega ustvarjanja pri Nataši sem mislil da že “vse” vem, nakar sem se začel zavedati, da pravzaprav ni povsem tako, ker mi je Nataša z vsako novo uro bolj in bolj odprirala oči, kako v resnici poteka naše življenje in manifestiranje želenega. Z njeno pomočjo nisem več tista oseba, ki sem bil pred 1 mesecem in kar je najboljše, je to, da sem ji resnično hvaležen za to. Hvala, Nataša. Hvala ti, ker si mi pomagala s svojim znanjem, pozitivnostjo in predvsem s tem, kar si. Vse je tako kot more biti. Nič ne prehitevam, niče ne zamujam, samo obstajam v trenutku zdaj.”

– Jure J.

 

“Na najini prvi svetovalni uri si rekla, da “je vsaka izkušnja darilo”. Sprejela sem izredno darilo, ki mu ni konca. Se razvija in množi. Z lahkoto uživam v prijetnih vibracijah in jih delim z drugimi ljudmi in okoljem. S tvojo pomočjo sem našla ravnovesje in se zopet povezala s seboj in od tukaj lahko ustvarjam, kar si srčno želim. Vse je mogoče. Prav vse. Vse kar izhaja iz ljubezni. Brez da bi delala kompromise sama s seboj 🙂 Hvaležna sem ti, Nataša, da si me tako spretno in iskreno vodila do “ponovnega spominjanja”. Hvaležna sem ti, da si mi predala preprosto orodje, katerega imam vsak trenutek na razpolago in si z njim pomagam kadar si le želim 🙂 (Včasih mi ustreza biti nekaj trenutkov “uboga mala jaz”, a ti trenutki so vedno krajši.) Si čudovita oseba, vidim in čutim te kot čisto vibracijo, kar je zame, za vse nas pravi blagoslov in pravi zgled. Nataša, hvala da si.”
– Alexandra Pi Bachel

 

“Nataša je neverjetna trenerka za vsakogar, ki želi opustiti stara, omejujoča prepričanja in postati, kar si želi biti. Ima najvišjo integriteto ter s svojo prijaznostjo in nežnostjo drugim pomaga, da se pri njej počutijo varno in prijetno. Zna najti ključna prepričanja, ki ljudi ovirajo na poti do želenega, ter jim pomaga ustvariti nova, neomejena prepričanja, da želeno ustvarijo.”

– Sierra Goodman, avtorica knjige Becoming Thin

 

“Tvoje ljubeče in nežno in direktno vodstvo me vedno znova pripelje do večje jasnosti, kaj si pravzaprav res želim, in da si vse to tudi lahko želim in seveda tudi dobim.

Na svojih treningih zavestnega ustvarjanja me pelješ v moje bistvo, iz mene začne govoriti izvor, mi pomagaš odpreti kanale, da se vse moje vedenje in izkušnje zlijejo skupaj in mi utrjujejo Zaupanje v Stvarstvo, ki takoj odreagira na mojo naravnanost, kakršnokoli tisti trenutek pač izberem. Pomagaš mi ozavestiti, kaj mi sporočajo ljudje in dogodki okoli mene. Da je res vse tako kot mora biti. Popolno. Brez napake. Kot so moje odločitve, ki me samo peljejo v željeno smer.

Dan, ko si mi pomagala, da sem ubesedila in tudi začutila svoje življenjsko poslanstvo, je pa globoko zapisan vame.

Zame je tvoja ljubeča, igriva podpora Neprecenljiva.

Tvoje treninge toplo priporočam, saj so rezultati takojšnji!”

– Vesna Hostnik

 

“Trening je zame bil čudovita izkušnja, ki me je spomnila na vse to, kar JAZ SEM in na to kakšen blagoslov je življenje, ko ga čutiš, ga živiš in se ga zavedaš.

Najprej sem ti o svojih vtisih želela napisati cel roman, vendar ko sem začela pisati je iz mene prišla le ta misel. Ko sem jo prebrala še enkrat, sem razumela, zakaj je tako. Pove vse kaj sem doživela in kaj sem se naučila na tvojem treningu. NATAŠA, HVALA TI!!!”

– P.B.

 

“Trening in vse, kar se na njem počne in nauči, je fantastična pustolovščina, ki te ponese v nove, navdihujoče, mogočne in osrečujoče dimenzije bivanja. Z uporabo vseh pridobljenih znanj v vsakdanjem življenju si res lahko ustvariš pravljico vedno in povsod, postaneš v tem mojster. Dovršeno v vseh pogledih in nepozabno! Težko je ubesediti vse te občutke. Hvala ti iz dna srca, draga Nataša! Si krasna oseba!”

– Romana M.

 

“Vtisi s treninga so fenomalni. Vedno kadar sva se slišali, je dan postal še lepši – to pripisujem tvoji pozitivni in močni vibraciji. Izjemno sem vesela, ker sem te spoznala in želim si, da me tudi v mojem življenju obkrožajo take osebice. Vodenje treningov je na najvišjem nivoju in izjemna pohvala gre tvojemu intelektu, saj sem s tvojo pomočjo odprla “šibedah” in začela drugače razmišljati – nič več tako ozkogledno in skromno/boječe.

Vse se odvija kot po tekočem traku. S tvojo pomočjo, se danes ne bojim ničesar več. Ne bojim se sanjati in čutiti kar sanjam. Dogodki se odvijajo. Kljub prebranim knjigam, mi je tvoje vodilo pomenilo največ in odprlo vrata v svet – hvala, hvala! Sigurno se ti še kaj oglasim, predvsem, da ti bom z veseljem povedala, kako grem z vesoljnim tokom naprej v prečudovito življenje.”

– Alenka S.

 

“Nataša, tvoja vedrina in odprtost sta brezmejni navdih za obilja polno življenje.”

– Alja M.

 

“Zaključek treninga definitivno ni prava beseda, kajti to je šele začetek!!!!! Začetek novega življenja, novega načina razmišljanja … Draga moja Nataša, od dne, ko sem prišla k tebi na osebni trening, se meni življenje spreminja s svetlobno hitrostjo. Počutim se močno, nepremagljivo, srečno, ljubljeno, ljubečo … Cilji, ki sem si jih postavila pred leti, se naenkrat uresničujejo! Ljudje prihajajo v mojo pisarno zadovoljni, prej so hodili s problemi, sedaj hodijo z denarjem. Res neprecenljivo!!!!

In veš kaj je vredno največ? Včasih sem se ob lepih trenutkih ustrašila njihovega konca, sedaj pa se zavedam, da lahko zrastejo v le še lepše trenutke in lepše in lepše …

Prejmi mojo zahvalo, mojo hvaležnost, moje spoštovanje, vse lepo ti želim in upam, da se ti čimprej pridružim na kakšni tvoji delavnici o Zavestnem ustvarjanju, kjer bom prisotnim z veseljem povedala, kako se lahko življenje spremeni v pišlih dveh mesecih.”

– Blaženka A.

 

“Nataša je res izjemna in posebna oseba. Njena sposobnost pripeljati osebo korak za korakom do željenega je res neverjetna. Na mojstrski način uporablja besede in ustvari oz. predstavi vso situacijo tako, da je takoj razumljiva. Midve sva delali na jasnjenju mojega cilja in uspelo nama je že v 30 min. Jasnost je priplavala od ne vem kje. In zato, Nataša, hvala ti še enkrat iz srca.”

– Barbara P.

 

“Sprejemanje preobrazbe lastnega mišljenja je ponavadi za starejšo, že izoblikovano osebnost precej težavno, a verjemite, nikoli prepozno. Odkar delujem po Natašinih napotkih, se mi življenje spreminja na boljše hitreje kot kdaj koli prej.

Njene treninge zavestnega ustvarjanja toplo priporočam vsem, ki si želijo izboljšati svoje življenje na katerem koli področju. Hvaležna sem vesolju, da je Natašo poslal na mojo pot.”

 Marija M.

 

“Tako kot nič v življenju ni naključno, je bilo tudi moje srečanje z Natašo posledica mojega jasnega namena, najti nekoga, ki mi bo pokazal, kako naprej… Najprej so me navdušile knjige, ki jih je prevedla. Potem sva se srečali. Njena osebnostna subtilnost, nežnost in vedrina, ki se izvrstno prepletajo z njeno modrostjo, so v meni počasi, a zanesljivo prebujale občutek neizmerne svobode…pomagala mi je, da sem začela bolj kot kdajkoli prej raztapljati strahove, predsodke in si dopustiti »imeti se fajn«. Uživam v radostnem ZDAJ in obenem ustvarjam željeno PRIHODNOST…Hvala, draga Nataša!”

– Barbara F.

 

“Individualni trening je bil zame čudovita izkušnja, ob vsakem slišanju sem ozavestil nekaj novega, bilo je sproščujoče in hkrati navdihujoče.”

– Matjaž M.

 

“Ura treninga, kot ga imenuješ, mi je dala nek nov pogled na življenje s perspektive vesoljne zakonitosti, vse kar že imam in znam je bilo uporabno, le da si mi dala dovoljenje, da zaupam v to, in da iščem v sebi iskrice, ki jih lahko cenim in spoštujem, da sem v redu takšna kot sem, da sem lahko celo tvoja prijateljica in te obiščem, če bom kdaj tam, kjer živiš…. to mi je ogromno pomenilo. Odprla si še ena vrata v meni, ki so potrebna, da skozi njih priteče energija Zakona, zato ti najlepša hvala.

– Dragica Erpič

 

“Draga Nataša, vse kar lahko napišem je, da sem hvaležna življenju, da mi je pripeljalo tebe! Si prečudovita oseba, ki s svojim glasom pomiri človeka,da o tvojem znanju sploh ne govorim…obvladaš podajati znanje zavestnega ustvarjanja naprej, ljudem, ki ga potrebujemo. Jaz sem s tvojo pomočjo napredovala, vem pa da je sedaj vse odvisno od mene same in mojega ustvarjanja življenjske pravljice. Nataša hvala ti za vse.”

– Vlasta Hostnik

 

Deli na:
Facebooktwitterlinkedinmail