Zavestno ustvarjanje je ustvarjanje želenega z mislimi, katerih magnetno moč vedno občutimo.

Je ustvarjanje z zavedanjem, da pozornost namenjena želenemu ustvarja zagon in uresničuje želeno.

 

Zavestno ustvarjanje ne bi bilo mogoče brez naše sposobnosti misliti in se počutiti drugače kot se zdi, da od nas zahtevajo trenutne okoliščine… ter brez temeljnega zakona Vesolja, ki v teh časih slovi po imenu Zakon privlačnosti in se odziva na vsebino naših misli. Zakon privlačnosti je zakon, ki našim mislim in občutkom preprosto daje zagon bodisi v želeno ali neželeno smer. Ko misli in občutke vodimo v želeno smer, zavestno uresničimo želeno. 

 

Ko se odločimo naravnati na določen cilj, želeno stvar, življenjskega partnerja, kariero, zdravje, količino denarja, poslovni ali športni uspeh, se v osnovi zgodita dve stvari: misli osredotočimo na želeno in želeno občutimo kot resnično, Zakon privlačnosti pa se začne odzivati na magnetno vsebino naših misli- na njen čustveni naboj. Zato, bolj ko smo osredotočeni na želeno, bolj so nam naklonjene zunanje okoliščine in z večjo lahkoto uresničimo želeno.

 

Zakon privlačnosti deluje brezhibno, zato vam ni treba skrbeti zanj. Vašim mislim in dejanjem daje zagon, kar pomeni naslednje: bolj se osredotočate na to, kaj gre narobe, več stvari se zdi, da gre narobe; in bolj se osredotočate na to, kaj gre prav, več stvari gre prav …

 

Ko se odziva na vaše misli, vam na pot prinaša ljudi, dogodke in ideje, ki se ujemajo z vsebino vaših misli. Če se večinoma nagibate k prijetnim, pozitivnim, optimističnim mislim in pričakovanjem, ste lahko prepričani, da boste večinoma privlačili prijetne, pozitivne in optimistične ljudi in okoliščine. Če ste osredotočeni na rešitev, ste lahko prepričani, da boste pritegnili rešitev. In obratno. Če ste osredotočeni na oviro, rešitve ne boste videli, tudi če jo imate tik pred nosom. Zakaj? Ker sta vibracijski frekvenci rešitve in ovire različni. Ker Radio optimizem in Radio pesimizem svoje vsebine ne moreta predvajati na enem in istem kanalu. Po Zakonu privlačnosti se medsebojno izključujeta. Za vas to pomeni, da ustvarjate to, o čemer najpogosteje razmišljate in občutite – to, kar pričakujete in v kar verjamete. Ko se zavedate, da vam ni treba čakati, da bi bili srečni šele, ko se bo nekaj urensičilo, ohranjate idealno vibracijsko držo na poti do želenega.

 

Vaša edina naloga je, da se vraačate k občutenju želenega, ne glede na zdajšnje okoliščine. Ali z drugimi besedami, da o želenem razmišljate tako, da v vas zbuja prijetna, topla občutja. Tako, da ne prelagate odgovornosti za svojo srečo in uspeh na druge. Da se ne ukvarjate z ovirami, temveč uživate v odgovornosti zase in se ukvarjate z želeno resničnostjo: da razmišljate, dihate in ravnate kot oseba v želeni resničnosti.

 

Pregovor “kar daš, to dobiš” čudovito povzema bistvo zavestnega ustvarjanja. Če so misli vibracijska frekvenca, ki jo oddajate, če ste tako rekoč miselni oddajnik ter predvajate upanja polno, optimistično, ljubečo in veselo melodijo, boste pritegnili ljudi, dogodke in okoliščine, ki jim je všeč vaša melodija, ker tudi sami oddajajo enako.

 

Vsak človek ustvarja to, kar najpogosteje misli in občuti. In vsak človek ima vsak dan možnost izbrati:

Ali bom pozornost namenjal/-a oviri, ki je pred mano, ali rešitvi?

Ali se bom oziral/-a na svoje pomanjkljivosti ali prednosti?

Bom iskal/-a razloge za neuspeh ali uspeh?

Sem pripravljen/-a misli izbirati zavestno ali ne?

Mi trenutne misli koristijo ali ne?

 

Če so prijetne, če vam vlivajo upanje, če vas vedrijo, polnijo z optimizmom, srečo, ljubeznijo in veseljem, potem vam vsekakor koristijo.

 

Kaj si drugi mislijo o Vas, torej ni pomembno. Pomembno pa je, kaj si Vi mislite o Sebi. Trenutne okoliščine torej niso pomembne. Pomembno pa je, kaj si Vi mislite o trenutnih okoliščinah. Kajti to, kar večino časa mislite in občutite, to boste dobili. Zagotovljeno. Zakaj? Ker ste se sposobni počutiti drugače kot se zdi, da to od vas zahtevajo trenutne okoliščine. Le poskrbite, da boste opravljali svoje delo in pustite Vesolju ali Zakonu privlačnosti, če hočete, da opravi svojega.

 

Skrbite za vsebino svojih misli. Zakaj bi se krasno počutili šele, ko bo želeno uresničeno. Začnite danes. Pa veselo ustvarjanje vam želim!

 

 

Naj vaš notranji svet narekuje zunanjega.

 

Deli na:
Facebooktwitterlinkedinmail