Kaj je miselna preobrazba?

Miselna preobrazba je preobrazba starih navad mišljenja in čutenja v nove, ki omogočajo dopuščanje želenega. Ker se staro mišljenje preobrazi v novega, v veliko širši pogled na svet, se človek nauči imeti svoje misli in čustva v svojih rokah. Nič več ni v milosti ali nemilosti lastnih in tujih misli in čustev. S svojo miselno in čustveno energijo zavestno krmari v želeno smer in uresničuje to, kar si želi.

Podobno kot se naučimo upravljati z avtomobilom, čolnom, letalom, ladjo in tako dalje, se naučimo upravljati tudi s svojo lastno energijo ter jo usmerjati in voditi do želenega cilja. Da bi to lahko počeli, pa se moramo najprej naučiti zavestno upravljati svoje misli in preobražati svoja negativna čustva.

Postopek je zelo preprost, čeprav se na začetku zdi zahteven. Toda dejansko je podoben osvajanju vožnje z avtomobilom, le da se z miselno preobrazbo naučimo dejansko prestavljati z nižje na višjo vibracijo – ali, povedano po domače, iz slabega počutja v dobro, iz strahu v zaupanje, iz pesimizma v optimizem, iz depresije ali žalosti v veselje, iz slabe samopodobe v zdravo samopodobo in tako naprej. Ko se enkrat naučimo delati te čustvene premike, uresničitev želenega ni nič več kot čustveno potovanje, na katerem so čustveni premiki vmesne postaje, zadnja postaja pa je uresničena želja.

Med tem potovanjem neizogibno (z različnimi vajami in meditacijo) spoznamo moč dopuščanja želenega. Najlepše pri dopuščanju želenega je, da nas nauči “kako storiti nič, a kljub temu ogromno”. Zveni paradoksalno, vendar gre za razumevanje obnašanja energije, ki je nadgradnja razumevanja, kako deluje Zakon privlačnosti. Nekaj, kar je nemogoče razumeti zgolj v teoriji ali razumsko. Nekaj, kar nam lahko dajo le izkušnje. Trening miselne preobrazbe omogoča okolje, v katerem vsa teorija stopi v ozadje, nadomesti pa jo notranje vedenje, ki ga spodbudimo od znotraj s posebnimi vajami.

Z dopuščanjem želenega spoznamo lepoto in inteligenco prostega pretoka energije. Z njim stari pogledi na svet enostavno izginejo ter nastopijo novi, sveži. Poleg tega se novi pogledi na svet vrstijo v neskončnost, ker se naš pogled na svet le širi in širi, le odpira in odpira … tako kot srce. Prav zares rastemo in se razvijamo ves čas. Če pri tem poznamo obnašanje energije in jo znamo voditi k želenemu cilju, pa je pot, ki je prav tako pomembna kot cilj, toliko prijetnejša, ljubeča in vesela.

To čustveno potovanje, na katerega se podamo skupaj, ni le potovanje vase, pač pa zajema vse ravni in področja našega vsakdanjega življenja, saj so pozitivni učinki čustvenih premikov vidni takoj.

Brez čustvenih premikov torej ni čustvenega potovanja. Brez čustvenega premika ostajamo na enem in istem mestu. TAKOJ, ko naredimo čustveni premik, pa pride tudi do pozitivne spremembe v našem življenju. Naše glavno delo je torej, da si dovolimo delati čustvene premike.

V dopuščanju želenega ni boja

Svet, v katerega se rodimo, nas (na)uči, da se je treba v življenju boriti, da bi dosegli in imeli stvari, ki si jih resnično želimo. Družba, v katero se rodimo, nas nauči to, kar verjame, da je za nas najboljše, ker jo je to naučila družba pred njo, le-to pa družba pred njo in tako nazaj … Toda v  d o p u š č a n j u želenega ni boja. In sicer zato, ker je vse čista pozitivna energija, ki ji bodisi dovolimo teči bodisi zaviramo njen pretok. Boj za želeno je popačen pogled, zaradi katerega se ljudje lahko v nedogled vrtijo v krogu. Boriti se za želeno je tako kot bi rekli, da se mora reka boriti, da bi našla pot… ko pa preprosto teče in vedno najde pot.

Želeno dopuščamo takrat, ko delujemo v skladu s to energijo oziroma gremo ali potujemo s tokom te energije, katera v resnici smo. Ko kakorkoli omejujemo ali zaviramo (pre)tok te energije, nismo več v skladu z njo – in takrat se zdi, da težko uresničujemo želeno.

Kaj to pomeni v praksi?

Okrog teorije se pogosto nabere precej nejasnosti, zato z veseljem ponujam možnost za jasnost s treningi miselne preobrazbe po Skypu in na delavnicah vsakič, ko obiščem Slovenijo.

Če se za želeno ne borimo, to ne pomeni, da smo obupali. Gre za delovanje iz višjega zavedanja ali širšega pogleda; iz razumevanja, kako se obnaša energija. Ko smo se v družini prepirali otroci, nas je mama pogosto pomirila z nadvse preprosto modrostjo: »Pametnejši popusti.« Logiko teh modrih besed razume tisti, ki razume obnašanje energije. No, mi otroci smo le hoteli izpasti pametni, zato smo se pomirili, a ko se danes ozrem nazaj, je mama v pravem hipu uporabila lastno modrost.

Z modrostjo širšega, zavestnega pogleda se rodimo vsi, čeprav je ne uporabljamo v enaki meri. Nekateri jo uporabljajo bolj, nekateri manj, toda nikomur ni nikoli odvzeta; v življenju lahko le za nekaj časa stopi v ozadje, ko jo zakrije to, kar smo se naučili od rojstva dalje. Razkrivati se začne takrat, ko si začnemo dovoliti več čutiti… In na tem mestu – v prehodu od intelektualiziranja k zaznavanju sveta, ki upošteva čustva (k zaznavanju energij) – se pojavljajo številne nejasnosti.

Da je ta prehod prijeten in lahkoten, kajti resnično je lahko lep, je trening sestavljen iz dveh delov. V prvem delu nagovorimo to, čemur pravimo razum, ter mu damo nekaj, kar mu pomaga sodelovati s čutnim delom nas ali tistim delom nas, ki mu pravimo čustva in občutki. V drugem delu treninga se posvetimo zaznavanju ali čutenju energij, ki pa je tisto, ki ozavesti notranje vedenje. Najboljši guru je v nas in ko se ta enkrat prebudi, se učimo od znotraj navzven. Za vsakega udeleženca to pomeni, da dobi to, kar ta hip najbolj potrebuje.

»Nataša, ne razumem vsega, kar želiš povedati, vendar se mi zdi, da čutim, kam meriš. Lahko vseeno zadostiš moji levi polovici možganov in poveš, kaj lahko pričakujem, da se bom naučil?« -Seveda. 🙂

Pričakujete lahko, da vas bo trening miselne preobrazbe popeljal v globok, pristen stik s tem, kar v resnici ste in si iskreno želite – kar avtomatično pomeni več veselja na vseh področjih življenja.

Naučili se boste 7 ključnih stvari:

1. jasno prepoznati svoja čustva oz. trenutno vibracijo,

2. preobražati negativna čustva v pozitivna oz. delati čustvene premike,

3. raz-brati svoje občutke in čustva ter razumeti njihovo vodstvo,

4. stres nadomestiti z notranjim mirom in veseljem,

5. sodelovati z inteligenco vašega notranjega vodstva,

6. na preprost in prijeten način priti v čiste pozitivne vibracije,

7. dokončati svoje čustveno potovanje do želene “postaje”.

Trening je primeren za vsa področja življenja: obvladovanje stresa, telesno zdravje, zdravljenje odvisnosti, depresije, partnerski in družinski odnosi, izgradnja zdrave samopodobe, uspešne kariere, posla, finančnega stanja …

Trening miselne preobrazbe poteka po Skypu.

Kaj potrebujem pred začetkom treninga?

Potrebujete Skype – brezplačen program za brezplačno internetno komuniciranje.
Slušalke, če vaš računalnik nima mikrofona ali želite med treningom zasebnost.
Natašo Ašvato dodajte med svoje stike na Skypu (ashvata.si na Skypu).

Vibracijske toplice

Poleg treninga miselne preobrazbe je na voljo tudi kopanje v prijetnih, svežih, pomirjajočih vibracijah, ki jih zaradi njihove dobrodejnosti lahko imenujemo Vibracijske toplice. Namenjene so tistim med vami, ki že poznate zavestno ustvarjanje in si želite tu in tam preživeti 60-90 minut v prijetni, sveži miselni energiji, ki jo ustvarimo skupaj in ki poživlja telo in duha na energijski ravni – posledično pa, tako kot sam trening spodbuja, krepi in prizemlji naravne, višje vibracije.

 

Izjava o omejitvi odgovornosti

Trening miselne preobazbe oz. zavestnega ustvarjanja je zavesten pristop k samorazvoju in ni vrsta terapije, diagnoze ali nadomestilo za zdravniški nasvet.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Deli na:
Facebooktwitterlinkedinmail