Zvočne podobe prebujene ljubezni

22,00 20,46

Ni na zalogi

Opis

Knjižica 99-ih kanaliziranih sporočil v verzih in 52-ih kozmoglifov, ki sestavljajo zvočno-slikovne kode in odpirajo vrata v čudežne svetove zavesti, pripovedujejo o človekovem življenjskem potovanju, o lepotah in zagatah duhovne rasti.

Verzi govorijo o zvoku, ki je vse; tudi vidno in nevidno, slišno in neslišno. Zvok prebujene ljubezni pa je prežet z nepremagljivo močjo, ki oblikuje, ureja, zdravi in ustvarja. Človek je občutljiv instrument, ki je sposoben občutiti pritajena frekvenčna (zvočna) nihanja Zemlje, vesolja, zvezd in tudi zavesti drugih bitij.

Mirini povezovanje z dvojno zvezdo Aldebaran jo je popeljalo v povsem nove ustvarjalne razsežnosti: kot medij za prenos kozmične življenjske Inteligence in njene energije je pričela pisati v verzih, ki jih želi podariti duhovnim iskalcem in vsem, ki se v življenju sprašujejo, zakaj tako in kaj storiti, da bi bilo bolje.
Duhovna sporočila v verzih so svojevrstno darilo na prehodu v zavest nove dobe. Upesnjene misli uporabite za orakeljski ali zvezdni nasvet oz. kot odgovor na vaša vprašanja, zagate in iskanja.

Dodatne informacije

Publisher

Author Of Book

Title Of Book