Zavestno življenje

17,00 15,81

Ni na zalogi

Šifra: 978-961-6950-16-9. Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Zavestno življenje je zamisel, simbol, ki nam pomaga, da usmerimo svoj namen v ustvarjanje življenja, v katerem uživamo v tem, kar smo, in v druženju z ljudmi, ki jih ljubimo in s katerimi sočutno, ubrano in spoštljivo ustvarjamo skupne sanje. To je izraz brezpogojne ljubezni. Ljubezen je popolno ravnovesje velikodušnosti in hvaležnosti in zavestno se lahko odločimo živeti to ubranost.

Nikoli se ne boste naučili kuhati alipreizkušati novih jedi, če ne boste odložili kuharske knjige in stopili v kuhinjo. To velja za sleherno knjigo védenja – zlasti za svete knjige. Če jih boste le prebirali, ostanejo le besede na straneh. Okusi in pomeni oživijo šele tedaj, ko se odločite, da jih boste živeli. Tedaj nauk oživi – saj postane resničen, ker ste izkusili.

To je tudi namen dnevnkih meditacij v tej knjigi. Naj vam pomagajo vnašati védenje v prakso in doživljati preoblikovanje na lastni koži.

Prosim vas, da se odločite le za eno meditacijo dnevno: dajte si čas, primerno razmislite o vsakem odlomku ter ga vnesite v prakso.

V nasprotnem primeru zmanjšujte njihovo moč.

Dodatne informacije

Teža 14 kg
Dimenzije 184 × 127 cm
Title Of Book

Author Of Book

Publisher

Morda vam bo prav tako všeč…