Spontana evolucija

35,90 33,39

Ni na zalogi

 

 

Opis

Naša pozitivna prihodnost (in kako do nje priti)

Spontana evolucija nam odkriva, kako bo sprememba našega razumevanja biologije in človeške zgodovine pomagala prebroditi te viharne čase.

To je ljubezenska zgodba. Ljubezenska zgodba namenjena Vesolju: vam, meni in vsakemu živemu bitju. Naslednji nagon po preživetju je znanosti znan kot biološki imperativ, prirojen vsem živim organizmom. Nasprotno temu, kaj nam govori konvencionalna znanost in religija, evolucija ni kar tako predvidena, ampak je to inteligentni ples organizmov in okolja. Ko priložnosti dozorijo – ali skozi krizo ali skozi priložnost – se zgodi nekaj nepredvidenega, kar biosfero vodi k novemu ravnotežju in višjemu nivoju usklajenosti.

Naši duhovni učitelji nas že milijone let usmerjajo k ljubezni. Znanost sedaj potrjuje to starodavno modrost. Mi vsi smo celice v telesu enega ogromnega nadorganizma v razvoju, katerega imenujemo človeštvo. Ker imamo ljudje svobodno voljo, lahko izberemo, da se povzpnemo do tega novega nivoja videnja, ali pa se kot dinozaver po poti spotaknemo.

Spontana evolucija prinaša idejo, da ta planet čaka čudežna ozdravitev takoj, ko sprejmemo svojo novo odgovornost, da Zemeljski vrt skupaj negujemo, ne da se prepiramo zaradi ozemlja.

Ko kritična masa ljudi resnično sprejme to potrdilo s srcem in pametjo, ko zares začnejo živeti usklajeno s to resnico, bo naš svet izplaval iz teme v procesu, katero lahko poimenujemo spontana evolucija.

 

Dodatne informacije

Založba

Zavod V.I.D.

Avtor

Bruce H. Lipton, ph.d in Steve Bhaerman

Naslov

Spontana evolucija

Št. strani

359

Leto izdaje

2012

Morda vam bo prav tako všeč…