Speča deklica

19,90 18,51

Ni na zalogi

Šifra: 9789619412107. Kategorija: Oznaki: , , ,

Opis

Še vedno je čas, da postanete vse, kar ste vedno želeli

 

Speča deklica je zgodba o dvainštiridesetletnici, ujeti v kaosu vsakdanjih obveznosti, ki se na vso moč trudi biti dobra mama, ustrežljiva žena, skrbna gospodinja, odlična delavka, zvesta prijateljica. Ob pomoči osemletne hčere prižge luč in odpre predal v svoji notranjosti. Uspe ji zbuditi spečo deklico in končno spozna osebo, ki jo je ves čas iskala. Sebe.

Kaj se je morala naučiti, da bo lahko končno živela svoje poslanstvo? Se je v mednarodnem farmacevtskem podjetju naučila biti dovolj pogumna, da  bo sledila sebi?

Česa se je naučila od svojih Velikih Učiteljev, zdravnikov, bolnikov? Bo znala marketinške in prodajne veščine uporabiti tudi pri uresničevanju svojih sanj? Lahko z znanjem in izkušnjami, ki jih je pridobila, pomaga tudi drugim?

O AVTORICI:

Doktorica veterinarske medicine, magistrica znanosti, ki je bila kot študentka glavna urednica prvega časopisa študentov Veterinarske fakultete v Ljubljani in organizatorica prvih mednarodnih izmenjav, je zdravila tudi slone, gorile, koale in druge divje živali v ZOO Miami na Floridi, v Združenih državah Amerike in Republiki Južna Afrika.

Pisala je zakonodajne akte s področja zaščite živali pred mučenjem in izobraževala prevoznike živali ter tudi samo sebe presenetila z odločitvijo, da se zaposli v mednarodnem farmacevtskem podjetju. V njem se že petnajsto leto kali prodajno in marketinško.

Avtorica je “zasvojena” s potovanji, ki so njen najljubši način prenosa ljubezni do ljudi in narave, na svoja otroka. Nomadka po duši želi vzgojiti človeka, ki bosta strastna, pogumna, ponosna in vedno srčna.

Dodatne informacije

Založba

Jophiel

Avtor

Lara Sotlar Urankar

Naslov

Speča deklica

Št. strani

134

Leto izdaje

2016

Morda vam bo prav tako všeč…