Sozvenenje

19,90 18,51

Ni na zalogi

Opis

V knjigi Sozvenenje dr. Joyce Whieteley Hawkes raziskuje še nikdar opisane meje med znanostjo in duhom, ko gre za zdravje in dobro počutje.

Knjiga, ki vsebuje veliko podrobnosti o avtoričinih izkušnjah na navdihujočem popotovanju, od vkopanosti izključno v znanost do njenega novega življenja zdravilke – vključno z vsemi “čudnimi” dogodki, od obsmrtne izkušnje do hoje po žerjavici in učenja pri balijskih zdravilcih in šamanih – vam bo omogočila raziskati lastno zmožnost zdravljenja na vseh ravneh.
Delovanje Joyce W. Hawkes je osredotočeno na ustvarjanje ravnovesja med biologijo oz. snovnim in duhovnimi svetovi, od katerih ima vsak svojstveno energijo. Če si želite optimalno zdravje, morajo energije teh svetov sozveneti. Devet kombinacij, od katerih vsaka izraža eno prirojeno lastnost človeškega in eno božanskega, raziskuje energije teh svetov in njihovega medsebojnega učinkovanja. Vsaka kombinacija pomeni dve sorodni ideji, ki skupaj ponujata preprosto, prizemljeno začetno točko za vašo osebno vadbo zdravja in vitalnosti.
Odkrivali boste najnovejše raziskave in navdihujoče ugotovitve o jeziku svojih celic in o tem, kako se ti drobceni sestavni deli telesa sporazumevajo, povezujejo in dotikajo. Ob biološkem ozadju vam bodo na voljo sveže podobe uma in telesa, uvidi in zdravilne tehnike za pridobivanje moči, ki vas bodo popeljali na nepozabno notranje popotovanje. Knjiga Sozvenenje ponuja dragocena orodja za pridobivanje zdravja na celični ravni, za krepitev duha in za večje zavedanje bolj skrivnostnih plati življenja.

Dodatne informacije

Publisher

Author Of Book

Title Of Book