Še vedno živ

16,90 15,72

Ni na zalogi

Šifra: 9789619391525. Kategorija: Oznaki: , , , ,

Opis

Še vedno živ je živobarvna, neodložljiva in navdihujoča zgodba o športniku Philu Southerlandu, ki je kot eden najmlajših ljudi na svetu dobil diagnozo sladkorne bolezni tipa 1, nato pa z neverjetno zagrizenostjo in zagnanostjo potolkel vse črnoglede napovedi in se prebil v sam vrh svetovne kolesarske smetane.

 

Ta športna pustolovščina, ki je pravzaprav biografija mladega kolesarja, pripoveduje o odraščanju v južnjaškem floridskem predmestju, kjer se v mladem nadobudnem Philu prebuja športnik. Nihče si še v sanjah ne predstavlja, da bo iz krmežljavega in nizkoraslega poba, ki odrašča v enostarševski družini in se vse življenje bori s sladkorno boleznijo, nekoč zrasel vrhunski ultrakolesar, ki bo podiral rekorde na najtežji vzdržljivostni preizkušnji na svetu – na dirki po Ameriki.

Zgodba o nepričakovanem, zmagoslavnem uspehu in triumfu nad boleznijo, ki bo navdušila staro in mlado, še posebej vse tiste, ki se v življenju soočajo s takimi ali drugačnimi težavami in ovirami. Vse je mogoče. Popolnoma vse.

Dodatne informacije

Publisher

Author Of Book

Title Of Book

Prevajalec

Emanuela Malačič Kladnik

Št. strani

265

Morda vam bo prav tako všeč…