Recept za uspešno vodenje

14,90 13,86

Ni na zalogi

Šifra: 978-953-236-134-6. Kategorija: Oznaki: , ,

Opis

Novo delo avtorja uspešnic Enominutni vodja in Pljusk pohval! je zabavna zgodba o tekmovanju med dvema vodjema s popolnoma različnima načinoma vodenja. To je zgodba, ki razkrije sestavine resnično učinkovitega vodenja.

Zamislite si privlačno možnost: kaj, če bi obstajal recept, kako spodbuditi prirojene sposobnosti duha in telesa za vodenje?
V tej zgodbi neverjetna nova pilula poveča sposobnost enega vodje, vendar ta vsebuje napačne sestavine in ga spodbuja, da vodi obsesivno in s kratkoročnimi načrti, kar pripelje do pogubnih rezultatov.
V nasprotju z njim Učinkoviti vodja dela brez pilule in napove, da “lahko le s trajnostjo ekipe ostanejo motivirane in uspešne”. Kot vodja, ki je svojim sodelavcem v navdih in vzpodbudo, priskrbi prave sestavine ter si z zmesjo poštenosti, partnerstva in pohvale prisluži spoštovanje in zaupanje ekipe. Rezultat je resnično motivirana ekipa, ki odlično in dosledno opravlja svoje delo in dosega pravi uspeh. Na koncu postane jasno, da je vseživljenjsko vodenje veliko lažje prebavljivo kot pilula za vodje, ki iščejo hitro rešitev.
Recept za uspešno vodenje popkaže vodjem na vseh nivojih kako uporabiti prave tehnike, ki prinesejo tako rezultate kot tudi predanost sodelavcev vedno, tudi takrat ko je pritisk pri delu visok.

Dodatne informacije

Publisher

Author Of Book

Title Of Book