Pravilo 5 sekund

24,00

Ni na zalogi

 

 

Opis

Preoblikujete si življenje, službo in samozavest z vsakdanjim pogumom

PRIDRUŽITE SE 10 MILIJONOM LJUDI, ki so odkrili preprosto skrivnost, kako spremeniti kar koli … pravilo petih sekund: če vas prime, da bi ukrepali v zvezi z nekim ciljem, se morate zganiti v petih sekundah, drugače bodo vaši možgani pokopali zamisel. Če ne boste začeli delati tistega, česar se vam ne ljubi, se boste čez eno leto zbudili in znašli na natančno istem mestu.

Če iščete človeka, ki vam bo spremenil življenje, se zazrite v ogledalo. 


Samo pet sekund traja, da si spremenite življenje. Sliši se kot kakšen trik, kajne? Ni. To je znanstveno dokazano. Življenje si lahko spremenite z eno petsekundno odločitvijo za drugo. Pravzaprav se drugače sploh ne spreminjate.


To je prava zgodba o pravilu petih sekund: kaj je, zakaj deluje in kako je spremenilo življenja ljudi po vsem svetu. Pravila si ni težko zapomniti, njegov učinek pa je velik. Je skrivni recept za spremembo česar koli. Ko si ga boste zapomnili, ga boste lahko takoj začeli uporabljati. Vsak dan vam bo pomagalo živeti, ljubiti, delati in govoriti bolj samozavestno in pogumneje.


Pravilo 5 sekund pravi: 

Takoj ko vas prime, da bi ukrepali v zvezi z nekim ciljem, morate odštevati: 5 … 4 … 3 … 2 … 1, in se zganiti, drugače vas bodo možgani ustavili.


V tej svetovni uspešnici boste odkrili: 

  • Zakaj pravilo 5 sekund deluje in kaj lahko pričakujete, ko ga boste začeli uporabljati
  • Moč poguma in zakaj je pomembno, da ne čakate, da boste razpoloženi
  • Kako začeti uporabljati pravilo v praksi
  • Kako postati najproduktivnejša oseba, kar jih poznate
  • Kako si okrepite zdravje, povečate storilnost in prenehate odlašati
  • Kako si nehate delati skrbi, preženete tesnobo in premagate strah
  • Kako pridobite pristno samozavest, sledite svoji strasti in obogatite odnose

Pogum je sposobnost delati tisto, kar se zdi težko, grozljivo ali nejasno. Trenutek poguma vam lahko spremeni dan. En dan vam lahko spremeni življenje. Eno življenje pa lahko spremeni svet.


Takšna je prava moč poguma; razkrije vas. Vas v najboljši različici. Odkrijte svoj pogum in zmožni boste doseči in izkusiti vse, o čemer sanjarite. Ja, celo spremeniti svet.


Mel Robbins je podjetnica in ena od najbolj zaželenih motivacijskih govornic na svetu. Njeno Pravilo 5 sekund je izšlo leta 2017 in takoj postalo mednarodna uspešnica. Bila je peta najbolj brana knjiga na Amazonu in je do zdaj prevedena v 31 jezikov. Njene govore na TEDx si je ogledalo več kot 16 milijonov ljudi. Več o Mel na: www.melrobbins.com.

Dodatne informacije

Založba

Primus

Avtor

Mel Robbins

Naslov

Pravilo 5 sekund

Št. strani

285

Leto izdaje

2019

Morda vam bo prav tako všeč…