Pot ljubezni – pot k sebi

23,00 21,39

Ni na zalogi

Opis

Z metodo fraktalne risbe do svobode srca

Pot ljubezni – pot k sebi je knjiga v kateri je predstavljena terapevtska metoda (samo)pomoči z umetnostjo avtorice Tanzilije Polujahtove, ki jo razvija in dopolnjuje že več kot 25 let.

Izdelava fraktalne risbe je izredno preprosta in vsakomur dostopna metoda, saj je osnovana na sponatani risbi, sestavljeni iz linij in barv.

Deja je z uporabo metode fraktalne risbe sebi dokazala, da se lahko premaknejo meje možnega.

Zaradi izredno močne pozitivne izkušnje ob uporabi pridobljenega znanja, ki lahko koristi vsakomur, metodo z velikim veseljem prenaša naprej. Je nosilka certifikata Fractal method of diagnosis and correction of the human condition, ki ga je prejela neposredno od avtorice metode, in predstavnica Slovenije v mednarodnem združenju za razvoj in diseminacijo fraktalne metode “Projekcija” (The International Association for the development and dissemination of fractal method “Projection”).

Deja metodo nadgrajuje in razvija tudi sama, predvsem na področju izdelave energijskih fraktalnih portretov.

O AVTORICI

Deja Muck je doktorica znanosti in redna profesorica na Naravoslovnotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani, na Oddelku za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje. Rodila se je leta 1971 in že v najstniških sta jo poleg znanosti zanimali tudi umetnost in duhovnost. Osebnostno se je razvijala skozi likovno umetnost; izražala se je predvsem z risanjem portretov, saj je vedno želela upodobiti trenutno čustveno stanje osebe.

Poleg slikanja je nenehno iskala pot k sebi s prebiranjem knjig za duševno – duhovni razvoj in z obiskovanjem različnih skupin ter delavnic za osebnostno rast.

Dodatne informacije

Založba

Fraktalnost

Avtor

dr. Deja Muck in Martina Kosec

Naslov

Pot k ljubezni – pot k sebi

Št. strani

156

Leto izdaje

2018

Morda vam bo prav tako všeč…