Pet stopenj navezanosti

17,00 15,81

Ni na zalogi

Opis

Ali ste se že kdaj vprašali, kaj žene športne navdušence v pretep, anoreksične najstnice v smrt in goreče vernike v samomor?
Navezanost na vrednote, pričakovanja in predstave pogojuje naše zaznavanje sebe in sveta. Ujetost v preteklost in obremenjevanje s prihodnostjo nam preprečujeta živeti v sedanjosti, ki je čista popolnost.
Knjga nam pomaga ugotoviti, kako globoka so naša prepričanja in v kolikšni meri nas vodijo pri našem delovanju. Z opustitvijo navezanosti nanje osvobodimo um in začnemo zaznavati le še resnico. Znanje se spremeni v modrost in obkroženi smo z ljubeznijo.
Razumevanje petih stopenj navezanosti je začetek vnovičnega oblikovanja brezpogojnih odnosov.
Harmonija vsega stvarstva se začne z ljubeznijo do samega sebe.

Don Miguel Ruiz mlajši je pri svojih štirinajstih letih postal vajenec svojega očeta in babice, duhovne zdravilke. Med prevajanjem njenih predavanj iz španščine v angleščino in prisostvovanjem številnim ozdravitvam, ki jih je izvedla, je začel razumeti tolteške nauke in se zavedati pomena vere. Po 10 letih učenja ga je oče poslal v svet  z besedami:

“Premagaj smrt  – začni živeti.”

Modrost svojih prednikov uporablja pri iskanju notranjega miru in harmonije vsega stvarstva. Kot nahual pomaga drugim pri doseganju osebne svobode in vzpostavljanju telesnega in duhovnega zdravja. Po desetletjih usposabljanja je svoje znanje končno tudi zapisal in ga ponudil ljudem po vsem svetu.

Dodatne informacije

Publisher

Author Of Book

Title Of Book

Morda vam bo prav tako všeč…