Osebna zgodba policista

19,71 18,33

Ni na zalogi

Opis

 

V knjigi Osebna zgodba policista avtor deli nekaj osebnih zgodb iz življenja, v katerem je doživel precej padcev, najhujšega ob razpadu partnerske zveze leta 2004. Ni več videl smisla življenja in večkrat je razmišljal o samomoru. Razmišljanje je nekega večera postalo realnost. Cev pištole na senci, prst na sprožilcu … Nato pa sporočilo vesolja: “Ivo, NE! Poskrbeti moraš za svoje tri otroke, zato je vredno ŽIVETI!

Skozi zgodbe, ki jih je zapisal pove in pokaže, da se je mogoče kljub neprijetnim padcem in dogodkom v življenju, različnim težavam, takšnim in drugačnim problemom zoperstaviti na miren način. Danes je srečen, vesel in zelo hvaležen moški, oče, dedek in policist, ki ima v življenju postavljene visoke osebne cilje. Spoznal je svoje poslanstvo na Zemlji: pomagati ljudem. Ta knjiga je namenjena le temu.

Kako najti pot do spoznanja, da je potrebno za svojo srečnejše in bolj kakovostno življenje spremeniti najprej sebe, svoj odnos do sebe, do drugih, svoj način razmišljanja, navade, prepričanja, družbo in seveda pogled na življenje.

Prebrali boste tudi zapisa najstarejših hčerk in ob tem spoznali njuno razmišljanje ter občutke, ki sta jih doživljali takrat ob razpadu družine in vse ostalo kar se je ob tem dogajalo.

Ob koncu avtor predstavi različna orodja in metode, ki so njemu in njegovi družini spremenila življenje.

 

Vir: ivanjurgec.com

Dodatne informacije

Publisher

Author Of Book

Title Of Book

Št. strani

147

Leto izdaje

2016

Morda vam bo prav tako všeč…