Ne mislim, samo ljubim

12,90 12,00

Ni na zalogi

Šifra: 9789619411407-1-1. Kategorija: Oznaki: , , , , ,

Opis

Ne mislim, samo ljubim govori o tem, kako je spoznala pravo ljubezen šele takrat, ko je prenehala razmišljati in ko se je ljubezni odprla z vsem srcem in ne z glavo.

 

V tej knjigi predstavlja svoje osebne izkušnje in situacije iz vsakdanjega življenja, ki so jo naučile, da je ljubeče življenje mogoče. Bralce spodbuja, da prenehajo z intenzivnim razmišljanjem o ljubezni in življenju. Svetuje jim, naj raje dovolijo, da jih v življenju vodi srce.

»Danes vse več ljudi stopa na pot osebnostnega razvoja, saj imamo zmeraj več življenjskih izzivov iz katerih ne najdemo izhoda. Brezpogojna ljubezen je ena in edina rešitev. Vsi veliko govorimo o ljubezni, premalo pa jo udejanjamo. Ljubezen ni teorija – ljubezen potrebuje dejanja,« meni avtorica knjige Aleksandra S. Kelc, ki je naslovnico knjige tudi sama ilustrirala.

Knjiga je namenjena vsem, nežnim, ljubečim, dobrosrčnim, iskrenim in prijaznim ljudem. »Vem, da je v teh ljudeh veliko ljubezni, ki je morda ne upajo polno izraziti in živeti,« razmišlja Aleksandra in dodaja: »Ta svet potrebuje našo ljubezen, zato nagovarjam dobrosrčne ljudi, da pričnejo polno živeti ljubezen, in to tako, kot jim govori njihovo srce.«

Dodatne informacije

Teža 210 kg
Dimenzije 140 × 215 × 8 cm
Publisher

Author Of Book

Title Of Book

Št. strani

122

Leto izdaje

2016

Morda vam bo prav tako všeč…