Misli srca

17,00 15,81

Ni na zalogi

Opis

Ta knjiga je skupek meditacij, duhovnih vaj in odlomkov z Louisinih predavanj. Osredotoča se na vidike naših vsakodnevnih izkušenj in njen namen je, da nas vodi in podpira na posameznih področjih, ki nam znajo povzroč ati težave.

Ko se počutimo kot žrtev, se radi izoliramo. Ob čutimo bolečino instrah ter ves čas iš čemo nekoga, ki bi nas rešil, ki bi opravil stvari namesto nas. Zdaj imamo priložnost, da odkrijemo svoje sposobnosti odzivanja na življenje, ne kot žrtve, ampak na na čin, ki nam daje moč.
Ko se bomo za čeli povezovati s tem, čemur avtorica pravi Notranji jaz, bomo odkrili, da lahko prispe vamo k izboljšanju kvalitete svojega življenja. Čudovit in osvobajajo č ob čutek je vedeti, da ni potrebno, da smo odvisni od nekoga drugega, temveč da imamo v sebi izredno sposobnost, da v svoje življenje vnesemo pozitivne spremembe.

Nekatere ljudi zna ta nova osvoboditev prestrašiti, saj se zdi kot odgovornost. Toda odgovornost pomeni zgolj to, da smo se sposobni odzivati na življenje. Stopamo v novo dobo in novi red. Čas je, da opustimo stara preprič anja in stare navade. Z nadaljnjim u čenjem ter uporabo novih preprič anj in novih na činov obnašanja bomo harmonično prispevali k novi ureditvi sveta.

Bodite potrpežljivi s seboj. Od trenutka, ko se odločite za spremembo, pa do njene uresničitve boste najbrž nihali med starim in novim. Ne jezite se nase. Spodbujajte se, ne grajajte se. Morda se boste k tej knjigi želeli zateči takrat, ko boste v teh »vmesnih« obdobjih med starim in novim. Morda boste želeli meditacije in vaje uporabljati vsak dan, dokler ne razvijete zaupanja, da ste sposobni narediti spremembe.

To je čas prebujenja. Vedite, da ste vedno varni. Mogoče se na začetku ne zdi tako, toda spoznali boste, da vam je življenje vedno na razpolago. Vedite, da je mogoče iz stare ureditve v novo preiti varno in mirno.

Dodatne informacije

Title Of Book

Author Of Book

Publisher

Morda vam bo prav tako všeč…