Ljubiti življenje takšno kot je

20,44 10,22

Ni na zalogi

Opis

Katie Byron je v nekem obdobju svojega življenja padla v hudo krizo in depresijo. Ko se je končno zavedla in prebudila iz tega negativnega stanja, jo je prešinilo spoznanje, ki je za vedno spremenilo in obrnilo na bolje njeno življenje, s svojim zgledom in nasveti pa sedaj pomaga mnogim.

Njena metoda je neverjetno enostavna, dostopna ljudem vseh starosti in družbenega porekla in zahteva le tri stvari: svinčnik, list papirja in odprt um. Katie je že kmalu na začetku spoznala, da so ljudem bolj malo pomagali njeni odgovori in vpogledi, zato je razvila proces, kjer ljudje sami iščejo svoje lastne odgovore.

DELO so samo štiri vprašanja, nič drugega. Nima motiva, ni obvezujoče. Brez vaših odgovorov ne obstaja. Ta štiri vprašanja bodo dopolnila vsak program, kjer že sodelujete, prav tako vsako religijo, ki ji pripadate. Utrla vam bodo pot do resničnosti, ki je zmeraj čakala, tukaj in sedaj.

V knjigi je Katie razložila vse, kar morate vedeti, če si želite DELO izvajati sami ali v skupini. Knjiga vas bo korak za korakom vodila skozi celoten proces in vam predstavila veliko primerov ljudi, ki so DELO izvajali skupaj s Katie.

Dodatne informacije

Title Of Book

Author Of Book

Publisher