Larimar – Za vedno ljubljena

17,99 16,73

Ni na zalogi

Šifra: 9789619391532. Kategorija: Oznaki: , , , , , ,

Opis

Pričujoča zgodbica Larimar priznane psihologinje Nataše Banko, ki ima tudi bogate izkušnje in znanja na področju posvojitev, je lahko v veliko pomoč vsem tistim staršem (posvojiteljem), ki iščejo način, kako bi svojemu otroku sporočili, da je posvojen.

 

Kolikokrat se nam v življenju zgodi, da bi morali nekomu, ki ga imamo radi, sporočiti zanj pomembno novico, pa se bojimo, da ga bomo prizadeli, razočarali, da bomo izgubili njegovo naklonjenost in ljubezen.

Kolikokrat s sporočilom odlašamo in tako zamudimo tisti čas, ko bi sporočilo lahko sprejel pozitivno, ga odlašamo in tako zamudimo tisti čas, ko bi sporočilo lahko sprejel pozitivno, ga ponotranjil in bi tako postalo del njega samega.

Zgodbica je na prvi pogled preprosta, vendar topla in polna pozitivne naravnanosti, tako, da jo otrok lahko sprejme in se poistoveti z malo junakinjo pripovedi. Istočasno pa avtorica z vidika stroke poudari pomembne vidike odnosa med otrokom in staršem.

Vsi otroci bi morali biti Larimar – za vedno ljubljeni, v očeh staršev mali princi in princeske, ki jim izkušnja, kako pomembni so, omogoča gradnjo pozitivne lastne vrednosti.

 

Dodatne informacije

Publisher

Author Of Book

Title Of Book

Morda vam bo prav tako všeč…