Duhovno partnerstvo

24,00 22,32

Ni na zalogi

Šifra: 978-961-6804-44-8. Kategorija: Oznaki: , , ,

Opis

V človeški izkušnji se poraja nov tip odnosa, ki nadomešča vse druge oblike odnosov. Predhodni tipi odnosov so bili zasnovani za človeško vrsto, ki zamira. Rojeva se nova človeška vrsta, katere del smo tudi mi. V zvezi z odnosi ima svoje lastne zahteve, svoje lastne vrednote in svoje lastne cilje. Njen potencial je večji od potenciala izginjajoče vrste, njena zmožnost konstruktivnega prispevanja k človeški izkušnji pa je veliko obsežnejša.
Knjiga Duhovno partnerstvo govori o naših novih odnosih. To je knjiga o spremembi, največji možni spremembi, ki si jo zmorete predstavljati, je knjiga o možnostih in knjiga o moči.
Sprememba, možnosti in moč, ki si jih poprej ne bi mogli predstavljati, preoblikujejo celotno človeško izkušnjo. Nove vrednote, cilji in namere se pojavljajo vsepovsod kakor trava spomladi. Ta trava hitro raste, in kjerkoli zraste, se pojavi lepota. Z njo prihajajo cvetlična polja in širni gozdovi. Nov in presenetljiv svet se poraja na nov in presenetljiv način. Vsi smo učenci v novi šoli, raziskovalci na novem terenu in pionirji v novi človeški izkušnji.
Gary Zukav, avtor več uspešnic, v Duhovnem partnerstvu razodeva globoko, povsem novo dinamiko odnosov, ki nam omogoča doseči lasten polni potencial in ustvarjati pristno moč – izpolnjujoče in radostno življenje, ki nas vse nagovarja.
»Ne glede na to, kako imenujete svojo pot, ta ni duhovna, če vaši odnosi ne postajajo vse bolj zavestni in ljubeči,« nagovarja bralca Gary Zukav, eden najboljših duhovnih učiteljev našega časa,

Dodatne informacije

Title Of Book

Author Of Book

Publisher