Dao spolnosti

21,70 20,18

Ni na zalogi

Šifra: 9789616950312. Kategorija: Oznaki: , ,

Opis

Spolnost je del življenja. Podarja mu lepoto in užitek. Postati mora vir sreče, ki pomeni zdravljenje, veselje in dolgoživosti. Daosti so ustvarili popoln sistem metod in tehnik, poimenovan dao spolnosti. Njihov namen je bil samozdravljenje povzdigniti na najvišjo raven, da bi celotno telo napolnili z energijo in premagali čas.
Dr. Stephen T. Chang že več desetletij s svojimi raziskavami in predavanji poskuša razbliniti skrivnostnost, ki ovija daoistično spolno modrost. V knjigi Dao spolnosti jasno in natančno opisuje neverjetne metode za zdravljenje, popolno zadovoljitev, naravno in varno načrtovanje rojstev, preprečevanje spolnih bolezni idr.
Razkriva skrivno znanje in izjemne tehnike, kot so točka za milijon dolarjev, niz devetih sunkov, devet ravni ženskega orgazma, superiorni orgazem, vaje za zdravljenje in pomlajevanje, zdravilni položaji za moške in ženske, vaje za spolno moč in drugi ključi do višjih ravni spolnosti, ki bodo bralcu ali bralki koristili do konca življenja.
Spolnost je kakor dah življenja nujna za nadaljevanje človeškega rodu. Kot naravno sredstvo do blaženosti je nujna za mentalno dobro človeštva.
V knjigi Dao spolnosti boste spoznali, da je nujna tudi za duhovni dvig človeštva.

Dodatne informacije

Publisher

Author Of Book

Title Of Book

No. Of Pages

213

Prevajalec

Barbara Skubic

Morda vam bo prav tako všeč…