Čar samozavesti

21,86 20,33

Ni na zalogi

Opis

 

Samozavestna dr. Susan Jeffers nas brez strahu popelje do pravega čara samega življenja.

Ena izmed nevarnosti, s katerimi se srečujemo na poti osebnostnega razvoja, je strah. Bojimo se sprememb, vendar se hkrati bojimo tudi tega, da bi obtičali na mestu. Bojimo se porazov, vendar se pogosto bojimo tudi uspehov. Bojimo se smrti, vendar se bojimo tudi resnično živeti.

Čas je, da življenje vzamemo v svoje roke in knjiga Čar samozavesti je prava popotnica na tej poti. Avtorica Dr. Susan Jeffers, ki danes velja za “umetnico obvladovanja strahu”, je v osnovi iskala lastno pot do osvoboditve in preizkušala različne tehnike za premagovanje strahu. Ko se je korak za korakom pričela soočati s svojimi strahovi, se je njeno doživljanje sveta povsem spremenilo.

Eno izmed osrednjih sporočil knjige Čar samozavesti, ki lahko že samo po sebi popolnoma spremeni naše življenje, je: »Obvladate lahko vse svoje strahove, ne da bi vam bilo treba obvladati karkoli v zunanjem svetu.« Tako razmišljanje v praksi odpira popolnoma nove razsežnosti, saj je torej glavno prizorišče osvobajanja prestavljeno v središče nas samih in je vedno na dosegu roke ne glede na zunanje okoliščine.

Knjiga nas tako opremi z dragocenimi tehnikami in orodji, s pomočjo katerih lahko v vsakem trenutku postanemo zmagovalci in vladarji svojega življenja. Ne glede na to, kako globok strah in negotovost občutite, vam bo knjiga Čar samozavesti pomagala, da se ju boste osvobodili. Razumeli boste skrite vzroke strahu, znali se boste soočiti z njim in ga zapustiti.

Namesto bolečine, ohromelosti in potrtosti boste začutili notranjo gotovost in mir. Dotaknili se boste zelo močnega dela sebe in zaslišali glas, ki govori o pristni in ustvarjalni moči, navdihu, radosti, ljubezni ter drugih lepih občutjih.

V knjigi Čar samozavesti boste SPOZNALI:

– praktične korake za osvobajanje od strahov,

– kako prepoznati omejujoča prepričanja, s katerimi sami sebe sabotirate,

– kako se dvigniti iz občutenja sebe kot žrtve v občutenje sebe kot zavestnega ustvarjalca,

– kako izboljšati svoje poglede na življenje,

– kako izbrati pravilni pristop pred vsako pomembno odločitvijo.

S pomočjo knjige se boste NAUČILI:

– sprejemati odločitve brez zaskrbljenosti in nemoči,

– brez strahu sprejeti vsakršne življenjske okoliščine,

– izraziti svoja pristna občutja,

– odstraniti resnične in umišljene ovire,

– “priključiti” se na notranje vire samozaupanja,

– opredeliti in uresničevati svoje cilje.

Dodatne informacije

Založba

Ganeš

Avtor

Susan Jeffers

Naslov

Čar samozavesti

Št. strani

153

Leto izdaje

2004

Morda vam bo prav tako všeč…