Bogata ženska

27,90 21,90

Ni na zalogi

Opis

 

Vlaganje za ženske – Ker ne maram, da mi ukazujejo!

 

Kim Kiyosaki je žena finančnega guruja Roberta T. Kiyosakija. Njen mož pravi, da je zgled sodobne ženske: zabavna, ljubeča, prijazna, samostojna, pametna in bogata.

Knjiga je namenjena ženskam, ki hočejo finančno neodvisnost in se ne zanašajo na to, da bodo mož, družina, podjetje ali vlada poskrbeli zanje. V svetu naložb je način vlaganja – kako kupiti nepremičnine, izbrati delnice ali dobiti dobro povračilo naložbe – enak za ženske in moške. Za delnice, nepremičnine ali obveznice ni pomembno, ali jih kupuje, prodaja, poseduje, preoblikuje ali najame moški ali ženska.

Toda moški in ženske različno ravnajo z denarjem in te razlike so poglaviten razlog, zakaj se danes toliko žensk ne znajde z denarjem in vlaganjem. Te razlike ločujejo spola in zaradi njih je ta knjiga namenjena ženskam.

Kim Kiyosaki je žena finančnega guruja Roberta T. Kiyosakija. Njen mož pravi, da je zgled sodobne ženske: zabavna, ljubeča, prijazna, samostojna, pametna in bogata. Denar in naložbe ima v malem prstu, ima izjemno uspešno samostojno podjetje in že vrsto let si prizadeva opogumiti ženske, da bi pridobile nadzor tudi nad finančno platjo svojega življenja.

Dodatne informacije

Založba

Katarina Zrinski

Avtor

Kim Kiyosaki

Naslov

Bogata ženska

Št. strani

/

Leto izdaje

/

Morda vam bo prav tako všeč…