Biti jaz

23,94 22,26

Ni na zalogi

 

 

Opis

Kako dvignemo misli na višjo raven, harmoniziramo svojo energijo in se rešimo iz pasti primerjanja

 

Avtorica, kineziologinja in naturopatinja Cassie Mendoza-Jones, je v knjigi Biti jaz predstavila celosten načrt, kako spremeniti svoje razmiš­ljanje in se sprejeti taki kot ste ter verjeti, da ste dovolj dobri.

Ali ste že siti tega, da sami sebe trpinčite? Imate dovolj mučnih občutkov, ki vam jih vzbuja nenehno primerjanje z drugimi? Ali čutite, da nič, kar storite, ni dovolj dobro?

Pa ni treba, da je tako. Uganite, zakaj! Vaša vrednost vam je prirojena – ne morete si je prislužiti z dosežki in vedno novimi cilji … to pa pomeni, da je tudi ne morete izgubiti, celo kadar mislite, da nikakor še niste dosegli dovolj.

Čas je, da opustite negativne misli, da boste zaslužnejši, če boste več delali … misli, ki vam ne pustijo, da bi zakorakali naprej, misli, ki vas s stalnim primerjanjem priklepajo na mesto. Čas je, da razumete, kaj vam skuša dopovedati telo, kadar pregorevate in se ženete čez vse meje v jalovem pehanju za občutkom višje lastne vrednosti, za dosežki in popolnostjo.

Dovolj dobri ste.

To zavedanje pa se začne tako, da se sprejmete. Ko se resnično sprejmete, spoznate, da ste v vsej nepopolnosti – popolni.

Cassie Mendoza-Jones je kineziologinja, naturopatinja in coachinja, ki živi v Sydneyju. Kot svoje poslanstvo čuti podporo ljudem, ki so na poti k sebi. Pomaga jim, da se prenehajo tako gnati in se zavedo, da so skrb zase, samozavest in sprejemanje sebe nekaj dosegljivega.

 

Dodatne informacije

Založba

BP

Avtor

Cassie Mendoza-Jones

Naslov

Biti jaz

Št. strani

249

Leto izdaje

2017

Morda vam bo prav tako všeč…