AKADEMIJA ZAVESTNEGA USTVARJANJA

SPOZNAJ MOJSTRA V SEBI

Z veseljem vam sporočam, da je odslej na voljo mastermind skupina za vse tiste, ki si resnično želite delati z mano, a si trenutno ne morete privoščiti osebnega treninga z mano. Ta možnost je za vas veliko ugodnejša in nič manj učinkovita! Več informacij spodaj.

***

Ta skupina je sveti prostor ustvarjen posebej za ljudi, ki so se pripravljeni globoko pristno povezati s Sabo, najti mojstra v Sebi ter mojstrsko voditi svojo subtilno energijo vse do uresničenja želenega.

Če to *nisi* ti, te imamo radi, vendar ti ni dovoljeno v skupino.

Če to *si* ti, je to morda ena od najbolj dragocenih skupin, katerih del boš v življenju.

V skupini bom s tabo delila, kako se učinkovito in hitro povezati s Sabo, da napetost, stres ali upor v lastni energiji spremeniš v notranji mir, zdravje, srečo v partnerstvu in lahkotnost ter živiš svoje življenjsko poslanstvo.

Poleg tega boš imel/a priložnost biti del fantastične nalezljive in srčne dinamike, h kateri prispeva energija vseh prisotnih.

V skupini je, poleg dodatnega gradiva, ogromno videov, iz katerih se lahko začneš učiti že danes.

Vsak teden enkrat se srečamo v živo na Zoomu. To skupinsko delo ti lahko prinese ogromno v smislu zdravja in osebne sreče.

Še posebej, če si ne moreš privoščiti individualnih treningov notranje usklajenosti z mano, saj cena članstva v tej mastermind skupini zaenkrat znaša le 47 eur/ mesec. V prihodnosti bo cena višja.

Da bi od skupine odnesel/a kar največ, naj ti ne bo nerodno; prispevaj k pogovoru.

Več ko DAJEŠ skupini, več PREJEMAŠ od nje.

Imel/a boš tudi priložnost delati direktno z mano.

Se vidiva notri,
– Ašvata Nataša

https://www.facebook.com/groups/766390284018602/

Deli na:
Facebooktwitterlinkedinmail